AJANKOHTAISTA

INFOA:

KL-Kunnossapito sai merkittävän tilauksen ENNAKOIVAN VOITELUN KUNNOSSAPIDON kartoituksesta, suunnittelusta ja seurannasta metsäteollisuuden asiakkaalta. Työ valmistuu 2019 aikana!

TULEVIA KURSSEJA:

ETÄVALVONTA -kurssi  järjestetään Jyväskylässä (Sokos Hotel Alexandra) 29.10.2019. Kutsut tullaan lähettämään hyvissä ajoin. Lisätietoja sähköpostitse. Mukana luennoitsijoita SKF:ltä, Vaisala Oyj:stä, Pamas Oy:stä, Fluidhouse Oy:stä, KiL-Yhtiöistä ja KL-Kunnossapidosta.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Vuodelle 2020 on suunnitteilla PUMPPUJEN kuten ruuvipumput, lamellipumput, hammasratapumput jne. voitelu- ja ennakkohuoltokurssi.  Voit seurata infoa myös täältä kotisivujen AJANKOHTAISTA -sivulta.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

-----------------------------------------------------------------

ENSI VUODELLE 2020 on suunnitteilla  myös voiteluhuollon peruskurssi 16-17.1.2020 ja jatkokurssi 30-31.1.2020. Ohjelma ja paikka tarkentuu syyskuun 2019 aikana.

Kuumaöljyn kaksipäiväinen kurssi, joka pohjautuu valmistuvaan kuumaöljyn kunnossapito-oppaaseen. Tätä laativat Seppo Lähteenmäki (AX-Suunnittelu) ja Kimmo Leola (KL-Kunnossapito).

Kuumaöljyopas -kirja valmistuu vuoden 2019 loppuun mennessä. Kurssi järjestetään Tampereella 6.-7.2.2020. 

ENNAKOIVAN VOITELUHUOLLON JATKOKURSSI 25-26.4.-19 Hotelli Torni, Tampere

Jatkokurssilla paneudutaan ennakoivan voiteluhuollon suunnitteluun, laitehankintaan, dokumentaatioon ja seurannan suunnitteluun. Järjestelmien hankinnassa jää usein huomioimatta riittävät dokumentit ja ohjeet, jotka ovat edellytyksenä hyvälle kunnon seurannalle, revision suunnittelulle ja muita teknisiä tietoja, joita tarvitaan korjausten ja tarkastuksien yhteydessä.

Suunnittelemme yhdessä LAAKERIVOITELUJÄRJESTELMÄÄ -> mitä meidän on tiedettävä, että saadaan toimiva kokonaisuus.

Luennoitsijat:

Petri Luoma; PL-Projektit, Kari Lepola; Univar, Esko Niiranen; Pamas, Kimmo Leola; KL-Kunnossapito, Mika Römpötti; Kil-Yhtiöt ja Miika Pylvänäinen; KiL-Yhtiöt

………………………………………………………………………………………………………………………………………...

Jatkokurssi on kohdistettu henkilöille, joilla on riittävät perustaidot voitelun toteutuksesta ja niille jotka vastaavat ennakoivan voiteluhuollon suunnittelusta, seurannasta ja hankinnoista.

Ota yhteyttä lisätietoja saadaksesi täyttämällä vaadittavat tiedot alla olevaan viestikenttään. Kiitos!